مخزن پالایشگاهی

مخزن پالایشگاهی


مخزن پالایشگاهی

معمولا در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی از مخازن جهت ذخیره مواد اولیه و خوراک واحدها، ذخیره مواد واسطه تولید شده در فرآیند، ذخیره فرآورده ها ذخیره مواد برای بارگیری و پخش همسان نمودن کیفیت محصول و معیاری جهت اندازه گیری حجم خوراک و محصول تولید شده استفاده می‌شود. در این نوع مخازن ناشی از عملیات مختلفی که بر روی محصول اعمال می‌شود، بارهای مختلف استاتیکی و دینامیکی به مخزن وارد می‌شود که به واسطه این شرایط نیرویی مخزن طراحی می‌شود

مخازن ذخیره (به انگلیسی: Oil Storage tank) به سازه‌هایی اشاره می‌کند که برای نگهداری انواع مایعات در فشار اتمسفر «مخازن اتمسفریک» یا انواع مایعات و علی‌الخصوص گازهای بالاتر از فشار اتمسفر، «مخازن تحت فشار» (به انگلیسی: pressure vessel)، مورد استفاده قرار می‌گیرند.[۱] این تعریف در اغلب کشورها شامل مخازن طبیعی مانند حوضچه‌ها و تالاب‌ها نمی‌شود و تنها به مخازن ساخته شده توسط بشر اطلاق می‌شود.

مخازن ذخیره اتمسفریک اغلب به شکل استوانه عمودی یا افقی با کف تخت یا مخروطی یا شیب‌دار و سقف ثابت (به انگلیسی: Fixed Roof) یا شناور (به انگلیسی: Floating Roof) طراحی می‌شود. این مخازن به دو دسته زیرزمینی (به انگلیسی: underground storage tanks) و روزمینی (به انگلیسی: Above-ground storage tanks) تقسیم می‌شود. مخازن ذخیره اتمسفریک روزمینی اغلب برای ذخیره سیالاتی مانند: بنزین، آب، مواد شیمیایی، سیالات خطرناک و خورنده کاربرد دارد که بر اساس استانداردهای سختگیرانه صنعتی طراحی می‌شود.[۲] یکی از استانداردها مورد استفاده متداول برای طراحی و ساخت این مخازن API 650 می‌باشد که توسط مؤسسه نفت آمریکا تدوین شده‌است.

سفارش دهنده Neyrperse Co
قطر مخزن ۳۷۲۰۰mm
ارتفاع مخزن ۱۵۱۰۸mm
نوع سقف مخزن با پوشش یکپارچه شناور
استاندارد
این مقاله چقدر براتون مفید بود؟
از ۱ تا ۵ امتیاز بدید.
[تعداد رای: ۱ میانگین رتبه: ۵]

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!